Temos struktūra

  • TEMATIKŲ PRISTATYMO ĮRAŠAS

    "Ateities inžinerijos" 7 sezono rudens sesijos metu konsultantai trumpai pristatė visas 20 tematikų. Dalinamės šių pristatymų įrašu. (Slaptažodis: I1Nw@iLw).  Įraše tematikos pristatytos tokia tvarka: 

    Tai trumpi, 5 minučių trukmės tematikų pristatymai. Siekiant suteikti tiek mokytojams, tiek mokiniams išsamesnę informaciją apie šias tematikas ir su jomis susijusias projektines veiklas, kviečiame visus susidomėjusius registruotis į įvadines nuotolines 1-2 val. trukmės sesijas. 

    • Bendra sesijos informacija ir darbotvarkė

      AI 7-ojo sezono rudens sesija vyks kontaktine forma 2023 m. spalio 11 d. VILNIUS TECH Centriniuose rūmuose, Saulėtekio al. 11, Vilnius. Sesijos I-os dalies metu dalyviams bus pristatytos visų 20 naujojo sezono tematikų turinys ir veiklų naujovės. Antroje renginio dalyje vyks tematikų mugė - kiekvienos tematikos konsultantas turės savo stendą ir bus pasirengęs atsakyti į dalyvių klausimus ir diskutuoti abiem pusėms rūpimomis temomis. Sesija baigsis rezultatų apibendrinimu, tolimesnių veiksmų aptarimu ir bendra diskusija.

      I-oji sesijos dalis bus transliuojama per Zoom platformą.

      darbotvarke