NAUJIENOS

IV-OJO SEZONO AKTUALIJŲ FORUMAS

IV-OJO SEZONO AKTUALIJŲ FORUMAS

Henrikas Mykolaitis -
Atsakymų skaičius: 0

Kviečiame visus AI platformoje įsiregistravusius mokytojus dalyvauti mūsų IV_ojo sezono aktualijų diskusijų forume, kuris paskelbtas Mokyklų puslapių Metodiniame puslapyje

2021-uosius metus pasitikome karantine; jis, matyt, dar kurį laiką tęsis, taigi ir toliau teks dirbti nuotoliniu būdu. Kaip geriau organizuoti AI platformos darbą? Mes visad siekiame, kad mokytojai ir mokiniai nebūtų apkrauti pertekliniais formalumais, kita vertus, AI platformoje turi būti užfiksuota tam tikro lygio bazinė informacija apie mokyklose atliekamus projektinius darbus ir jų eigą - to reikia ir konsultantams, ir tos mokyklos mokytojams bei mokiniams. Taigi, klausimas: koks yra tos informacijos optimalus "gylis" ir "plotis"?

Kitas dalykas - kaip geriau organizuoti mūsų neakivaizdinius susitikimus Zoom'e? Pavyzdžiui, mes planuojame organizuoti teminius mokytojų kvalifikacijos tobulinimo, PD komandų konsultavimo ir bendro pobūdžio organizacinius susitikimus. ir pan. Koks formatas būtų optimalus?

Atsakymų į šiuos ir panašius klausimus ieškokime drauge, taigi laukiame jūsų nuomonių, diskusijų ir pasiūlymų. Dėkojame už atsakymus!

AI platformos koordinatorius dr. Henrikas Mykolaitis