NAUJIENOS

KVIEČIAME ŽAISTI EKONOMIKOS ŽAIDIMĄ "BOSAS - NE BASAS!"

KVIEČIAME ŽAISTI EKONOMIKOS ŽAIDIMĄ "BOSAS - NE BASAS!"

Henrikas Mykolaitis -
Atsakymų skaičius: 0

 

 

MIELI MOKSLEIVIAI IR MOKYTOJAI,

ar sutinkate, kad mokytis turi ir gali būti smagu? Ir žaisdami mokomės!

Prieš metus kvietėme sudaryti moksleivių komandas ir dalyvauti ekonomikos žaidime „Silpniausioji grandis“. Vykdant 2018 – 2019 mokslo metų žaidimo veiklas, aplankėme 24 mokyklas, o žaidimo finale dalyvavo net 80 moksleivių ir 20 mokytojų iš visos Lietuvos (daugiau: https://www.vgtu.lt/verslo-vadybos-fakultetas/apie-fakulteta/naujausia-informacija/ekonomikos-zaidimo-silpniausioji-grandis-finalas/53629?nid=307279).

Ir šiais metais kviečiame 9-12 klasių moksleivių komandas dalyvauti atsinaujinusiame (naujo formato) ekonomikos žaidime „Bosas - ne basas!“

Siūlome ne tik atrankinius žaidimo turus mokyklose, bet ir būti aktyviems veiklose, kurias pristatome žaidimo puslapyje http://ateitin.vilniustech.lt/course/view.php?id=158, esančiame šios svetainės VERSLO IR FINANSŲ skyriuje. Skatiname moksleivių kūryboje panaudoti ekonomikos žinias – sukurti esė, dainą, anekdotą ir net klausimus, kurie bus įtraukti į finalinio žaidimo klausimų banką. Atrinktus kūrinius skelbsime žaidimo puslapyje, o geriausius apdovanosime finalinio žaidimo metu.

Atrankinis etapas mokyklose vyks šių mokslo metų lapkričio – vasario mėnesiais, o finalinis žaidimas – kovo 27 dieną.

Registruotis žaidimui iki lapkričio 1 dienos galite čia: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4FzXvQ3HShMraJPp8KYQZ6N6CJKbAdLAcdjKl_kcx37VIIw/viewform.

Iki susitikimo Jūsų mokykloje?!

 

VGTU Verslo vadybos fakulteto
Ekonomikos inžinerijos katedros dėstytojai