NAUJIENOS

„Ateities inžinerija“ startas!

„Ateities inžinerija“ startas!

Viktorija Čeikutė -
Atsakymų skaičius: 0

Sveiki,
 
Kviečiame į VGTU nuotolinio ugdymo platformos „Ateities inžinerija“ pristatymus parodoje „Sužinokime. Tobulėkime. Veikime“ .
 
Platforma nuo 2017–2018 mokslo metų siūlys vaizdo medžiagą, nemokamą interneto prieigą prie reikalingų informacinių technologijų išteklių ir nuotolines konsultacijas mokiniams, norintiems atlikti savarankiškus darbus ar tiesiog tobulėti šiuolaikinių technologijų srityje, taip pat jų mokytojams. Modulių medžiaga galės būti naudojama ir atitinkamų STEAM dalykų formaliojo ir neformaliojo ugdymo procese.
 
Renginių metu išbandysime nuotolinio ugdymo veiklas, bendrai diskutuosime, koks turėtų būti ugdymo modulių turinys ir veiklos, kad tai veiksmingiau skatintų mokinių kūrybiškumą ir integruotųsi į mokymo(si) procesą, todėl jūsų dalyvavimas šiuose susitikimuose yra labai svarbus.
 
Mūsų renginiai vyks abi parodos dienas balandžio 12 ir 13 d. Radviliškio Vinco Kudirkos pagrindinėje mokykloje (Radvilų g. 6, Radviliškis). Daugiau informacijos ir renginio programą galite rasti adresu https://regionine.ugdome.lt/paroda/dienos/balandzio-12-d/.
Lankymasis parodoje – nemokamas. Visi renginiai yra be išankstinės registracijos.
 
Iki susitikimo Radviliškyje!
 
„Ateities inžinerijos“ komanda
El. paštas: ateitin@vgtu.lt