NAUJIENOS

"ATEITIES INŽINERIJOS" ATSTOVAI - EUROPOS JAUNIMO FORUME

"ATEITIES INŽINERIJOS" ATSTOVAI - EUROPOS JAUNIMO FORUME

Henrikas Mykolaitis -
Atsakymų skaičius: 0

Europos jaunimo forume EYE'2021, vykusiame 2021 m. spalio 8-9 d. Strasbūre, dalyvavo ir trys AI platformos dalyviai. Į šią unikalią kelionę, kurią AI platformos projektinių darbų konkursų nugalėtojams padovanojo europarlamentarė Aušra Maldeikienė ir jos komanda, pretendavo bent keliolika praėjusių ir šių metų konkursų nugalėtojų; šį kartą ji atiteko Agnei Virkutytei iš Kėdainių šviesiosios gimnazijos, Nedai Baltrušaitytei iš Tauragės Žalgirių gimnazijos ir Germanui Kogodovskiui iš Vilniaus Jono Basanavičiaus gimnazijos. Iš kelionės jie grįžo nors ir pavargę, tačiau sveiki ir laimingi, sužavėti kelionės turiniu, organizavimu bei rezultatais, parsivežę krūvą pažinčių, idėjų ir energijos ateities veikloms.
Kelionės įspūdžių filmuko rengimas, kiek užtrukęs dėl techninių priežasčių, yra baigtas, ir jį galima pamatyti  https://talpykla.vgtu.lt/index.php/s/tq5oEDD5WDdTCj9
Visa "Ateities inžinerijos" bendruomenė, įskaitant ir jos ilgametį kuratorių, naujai išrinktą VILNIUS TECH rektorių,  prof. dr. Romualdą Kliuką, dėkoja europarlamentarei Aušrai Maldeikienei bei jos komandai už bendradarbiavimą ir tikisi jį sėkmingai plėtoti, ugdant Lietuvos inovatorių jaunąją kartą.

"Ateities inžinerijos" bendruomenės vardu - koordinatorius dr. Henrikas Mykolaitis

Priedas Europos jaunimo forume dalyvavo kopija33.jpg