NAUJIENOS

AI IV-OJO SEZONO UŽBAIGTUVĖS

AI IV-OJO SEZONO UŽBAIGTUVĖS

Henrikas Mykolaitis -
Atsakymų skaičius: 0

2021 m. birželio 2 d. įvykusios Pavasario sesijos metu 72 komandos iš 26 mokyklų pristatė savo užbaigtus projektinius darbus, o likę neužbaigti darbai bus pristatomi Rudens sesijoje. Nors darbo sąlygos komandų ir nelepino, pristatytų darbų rezultatai - vertingi tiek taikymo, tiek panaudojimo edukacijai prasme. AI komanda dėkoja visiems mokiniams (o jų bendras skaičius viršijo 220!) ir mokytojams už nuoširdų kūrybinį darbą, gilinantis į šiuolaikinės inžinerijos vingrybes ir jų pagalba mokantis kurti vertę šaliai, visuomenei ir savo patiems. Sesijos metu vyko projektinių darbų konkursas, kurio rezultatus rasite žemiau.

Kaip įprasta, PD komandų parengti darbų plakatai yra atspausdinti, jie kartu su diplomais, pažymėjimais ir dovanėlėmis jau išsiųsti į mokyklas, tad greitai turėtumėte gauti. Kiekviena mokykla gaus savo plakatus, o visi IV-ojo sezono Žiemos ir Pavasario sesijos darbų plakatai yra skelbiami svetainės Galerijoje - pasirodykite patys, mokykitės iš kitų ir pabandykite padaryti dar geriau!

Iš savo pusės, AI komanda planuoja atnaujinti ir išplėsti AI tematikų turinį bei veiklas, kad "Ateities inžinerija" savo V-ajame sezone būtų dar patrauklesnė ir naudingesnė tiems, kurie neabejingi kūrybai ir technologijų inovacijoms, ir norėtų praktiškai išbandyti savo jėgas šioje perspektyvioje srityje.

O dabar - sveikiname PD konkursų nugalėtojus ir visus AI dalyvius, užbaigusius nelengvą AI IV-ąjį sezoną ir linkime jiems sėkmės mūsų naujajame sezone!

AI V-asis sezonas turėtų prasidėti Rudens sesija rugsėjo mėnesį; labai tikimės, kad galėsime fiziškai susirinkti drauge, tad sekite mūsų informaciją!

AI komandos vardu - koordinatorius dr. Henrikas Mykolaitis