NAUJIENOS

Kviečiame į VGTU „Ateities inžinerijos“ neformaliojo vaikų švietimo programas!

Kviečiame į VGTU „Ateities inžinerijos“ neformaliojo vaikų švietimo programas!

Samanta Nomgaudė -
Atsakymų skaičius: 0

Gerbiami mokiniai, mokytojai, tėvai ir globėjai,

 

kviečiame apsilankyti VGTU „Ateities inžinerijos“ svetainėje ateitin.vilniustech.lt ir susipažinti su neformaliojo vaikų švietimo (NVŠ) programomis, pagal kurias 2017-2018 mokslo metais dirbs mūsų „Ateities inžinerijos“ techninės kūrybos grupės. Dauguma šių programų savo turiniu yra unikalios tarp Vilniaus mieste siūlomų NVŠ programų ir leidžia susipažinti su šiuolaikinėmis technologijomis bei jų taikymu techninėje kūryboje, sprendžiant įvairiausius praktinius uždavinius.

Užsiėmimai pagal programas prasidėjo 2015-2016 mokslo metais, kada jos buvo pirmą kartą akredituotos Vilniaus m. savivaldybėje. Tikimės, kad programos bus akredituotos ir šiems mokslo metams, tad grupes lankantys vaikai nustatyta tvarka galės pretenduoti į 15 Eur/mėn. dydžio NVŠ krepšelius. Galimybė gauti krepšelį priklausys nuo ŠMM skiriamų lėšų ir lankančių vaikų skaičiaus, tačiau iki šiol visiems lankantiems VGTU NVŠ programų užsiėmimus krepšelių pakakdavo, nors šiemet gali būti pasikeitimų. Kita vertus, mes siekiame, kad užsiėmimai būtų prieinami visiems norintiesiems, todėl grupių lankymo kainos yra palyginti nedidelės (15 Eur/mėn.), kad, gavus krepšelį, už vieną programą iš viso nieko nereikėtų papildomai mokėti.

Numatoma, kad užsiėmimai pagal programas prasidės pirmoje rugsėjo pusėje, susiformavus jų grupėms. Šiuo metu laisvų vietų yra visose programose.

Taigi, jei jus domina kuri nors programa siūlome susisiekti su jos vadovu programos apraše nurodytu el. paštu arba telefonu – taip galėsite išsiaiškinti užsiėmimų turinį, galimą tvarkaraštį, būsimojo dalyvio(ės) gebėjimus ar lūkesčius, taip pat ir užsiregistruoti į programą. O jei turite bendro pobūdžio klausimų arba pasiūlymų – rašykite mums adresu ateitin@vgtu.lt arba paskambinkite VGTU NVŠ programų koordinatoriui Henrikui Mykolaičiui telefonu (8 618) 80 420.

Iki susitikimo „Ateities inžinerijos“ mokslinių tyrimų laboratorijose ir kūrybinėse dirbtuvėse!

 

“Ateities inžinerijos” komanda